Veilig aangekomen!!!
Door: Karen
02 November 2006 | Nederland, Nijmegen
Na een wat moeizame start (23.00u in Nairobi, donker, in een busje met duistere Kenianen;), gereserveerd hostel bleek al 5 maanden dicht etc.) en vermoeiend nachtje in een ander hotel nu lekker aan het chillen in een relaxed hostel in Nairobi.
We hebben nog niet echt plannen, maar we hebben al veel gehoord over alle leuke dingen die we kunnen gaan doen, nu nog een keuze maken...
De sfeer in het hostel is echt okee, al met heel wat mensen gekletst dus mn eerste dagje hier is al geslaagd!
We gaan zo Nairobi center in, ff geld halen en ff wat indrukken opdoen.
Tot snel!
FOR THE NON-DUTCHIES:
Arrived safely in Nairobi. We didn't spend our first night in the hostel we made a reservation for, coz appearantly it is closed for already 5 months...
So we crashed into some hotel downtown, and this morning we switched to this hostel, Nairobi Backpackers which is very nice!!!
We decided to relax a little today, talk to the many backpackers that are here and make a plan for Kenia tonight. We are probably going to spend a couple of days in Kenia before we leave to Tanzania.
Talk to you later!
02 November 2006 - 12:57
Suzanne:
Fijn dat je er bent! Alvast veel plezier komende maanden. Ik ga je echt missen! -
02 November 2006 - 13:58
Michaela:
waa..alleen de naam backpackers hostal doet me al mijmeren van avonturen, ontmoetingen.reizen...Ik ben heel benieuwd wat Afrika je allemaal te brengen heeft. Geniet er van (en vergeet ons hier niet op te hoogte te houden)
Besito Michaela -
02 November 2006 - 16:51
Rikje:
Have fun chica!!! -
02 November 2006 - 18:02
Ana:
wow cool! i'm curious to know how a kenyan hostel compares to a nicaraguan/guatemalan one :P are the standards better or worse? cheaper or more expensive?
i hope you have a blast, can't wait to see photos (have you gotten yourself a digital camera yet?!) -
02 November 2006 - 18:46
Josien:
Heeeeej Chica!! Fijn te horen dat je goed bent aangekomen!!
Hier ook alles prima. Ik vermaak me wel in Barcelona... (L) Nog één dagje en dan naar Nederland...
xxx -
02 November 2006 - 19:01
Judith:
Geniet ervan karen!! -
02 November 2006 - 19:19
Carmen:
heej big siz! jeuj nu kan jij gaan genietn van alles wat afrika te bieden heeft. Hostel okay dat is een goed start, lekker veel doen he!
ooh en veel dieren spotten niet vergeten. Kijken we straks wel wie de meeste dieren heeft gespot;)
veel plezier nog -
03 November 2006 - 15:43
Anja:
Hoi Karen,
ik denk aan jou en hoop dat je een zorgenvrje tijd met vele interessante indrukken hebt!
Anja -
03 November 2006 - 16:37
Meei Yi:
Have fun there! -
03 November 2006 - 20:59
Bjorn:
Hee Karen,
Jij hier in Afrika?! Maak er een mooie tijd van!!
Liefs,
Bjorn